Feesten

Feest vieren omgeven door een betoverende natuur

Zoekt u een heel bijzondere plek voor een klein familiefeest of een romantische bruiloft? "Parkhotel de Wiemsel" met zijn sfeervolle ambiance lijkt wel te zijn geschapen voor indrukwekkende en onvergetelijke momenten. Uw gasten zullen enthousiast zijn over het prachtige hotel en terrein, de lekkere en verfijnde keuken van "Restaurant de Wanne" en de hartelijkheid en professionaliteit van ons team. Vertrouw ons uw ideeën toe of laat u inspireren door onze voorstellen: wij nemen graag de planning van u over om een perfect feest te organiseren!

Bruiloft

Ja, ik wil...

...de mooiste dag van het leven in de romantische ambiance van "Parkhotel de Wiemsel" vieren! Een sfeervolle locatie is bij het feest van de liefde van groot belang, want geen enkel feest is zo emotioneel en individueel als uw trouwdag. Niet alleen op uw trouwdag staat u bij ons in het middelpunt: al tijdens de voorbereidingen is er een vast contactpersoon speciaal voor u beschikbaar. Elk feest organiseren we individueel en geheel naar uw wensen. Of u nu het aperitief op het zonneterras, de romantische huwelijksceremonie in de “Rozentuin”, ons eigen geheel gerenoveerd historisch pand, of het feestelijke diner in ons "Restaurant de Wanne" wilt: u vindt bij ons altijd een passende mogelijkheid.

Conferentie & Meeting

Veel ruimte voor nieuwe ideeën

Bent u op zoek naar de passende locatie voor een stevige bestuursvergadering of willen uw managers geconcentreerd werken buiten de dagelijkse routine om? In "Parkhotel de Wiemsel" vindt u rust en een exclusieve ambiance. Wij creëren geheel naar uw wensen en voorstellingen een op maat gemaakt programma.

Of u nu een bezoek wilt brengen aan één van de talrijke kunstgalerieën in het idyllische Ootmarsum, een gezellig avondje wilt barbecueën in het park of een gezamenlijke fietstocht met picknick in de natuur: wij plannen en verzorgen uw evenement geheel naar uw wensen en geven u graag advies.

Klik hier voor onze vergaderarrangementen

Vergaderruimtes

Vergaderruimtes - veel ruimte voor ideeën

Bent u op zoek naar een locatie voor een indrukwekkende corporate event en wilt u uw medewerkers of klanten een spannende creatieve training geven? Even weg van de dagelijkse routine? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. Parkhotel de Wiemsel beschikt over vier multifunctionele vergaderruimtes van 15 tot 79 vierkante meter.
De vergaderruimtes beschikken over een Ultra HD Flatscreen (213 cm), airconditioning, Flip-over, vergaderbox en schrijfblokken met pennen.
Ons team creëert geheel naar uw wensen en voorstellingen een op maat gesneden programma.