Beste gasten,

In de regio Twente mogen sinds 25 april de hotels weer open. Om ervoor te zorgen dat u een veilige en zorgeloze vakantie hebt, voldoen wij aan alle overheidsvoorschriften en corona-beschermingsmaatregelen voor hotels. Deze omvatten een veiligheidsafstand van 1,5 meter, het openen van het restaurant alleen voor hotelgasten, het gebruik van alleen uw eigen toilet en douche op uw kamer, en andere hygiënevoorschriften. Wij informeren u hier graag telefonisch (+31 (0)541-79 10 10) of per e-mail (info_at_parkhotel-dewiemsel.nl) over.

Welkom bij Parkhotel de Wiemsel

Wij creëren herinneringen!

Puur natuur, rust en ontspanning in één van de mooiste hotelparken, 56 suites & kamers, Binnen & buitenzwembaden, Spa & Wellness, gastronomisch restaurant en kunstgalerie. Idyllisch gelegen aan de rand van het kunstenaarsstadje Ootmarsum aan de Duits-Nederlandse grens

Video

Fotoalbum

Hotelgeschiedenis

Hotelgeschiedenis

De wens om te reizen en het enthousiasme voor kunst leidde Henning J. Claassen en zijn vrouw Helga een paar jaar geleden naar Ootmarsum, hun toen favoriete hotel "De Wiemsel" was helaas in 2014 failliet gegaan. Het enthousiasme voor de plek was zo groot dat ze besloten het hotel te kopen en te renoveren... Het begin van een interessant verhaal.

Als u meer wilt lezen over onze eigenaar en de persoonlijke charme van ons hotel wilt begrijpen, lees dan hier verder in onze "Hotelgeschiedenis".

Seaport Spyce

Een Eau de Cologne…. verfrissend als een zeebries….vol prikkelende energie

De eigenaar van het hotel, Henning J. Claassen, ontdekte tijdens één van zijn zeiltochten in de Golf van Mexico "Coastal Fragrance", een kleine parfumerie die individuele geuren in kleine oplages samenstelt. Als zeiler liet hij voor hem een een fris maritiem Eau de cologne creëren, zocht een heel bijzondere fles uit, met in het glas een gegraveerde zeilboot, liet het met de hand verpakken in een prachtige geschenkdoos en noemde het “Seaport Spyce”.

Verkrijgbaar bij onze hotelreceptie of te bestellen per telefoon of e-mail.
Wij sturen u graag een geschenkverpakking toe.

Tel.: +31 (0)541-79 10 10
E-mail: info_at_parkhotel-dewiemsel.nl