Hotelgeschiedenis

Hotelgeschiedenis

De wens om te reizen en het enthousiasme voor kunst leidde Henning J. Claassen en zijn vrouw Helga een paar jaar geleden naar Ootmarsum, hun toen favoriete hotel "De Wiemsel" was helaas in 2014 failliet gegaan. Het enthousiasme voor de plek was zo groot dat ze besloten het hotel te kopen en te renoveren... Het begin van een interessant verhaal.

Als u meer wilt lezen over onze eigenaar en de persoonlijke charme van ons hotel wilt begrijpen, lees dan hier verder in onze "Hotelgeschiedenis".

Video

Actueel

Beste gasten,

Gezien de aangepaste corona-maatregelen van de Nederlandse regering blijft ons hotel helaas gesloten tot en met 18 mei 2021.

Uiteraard zijn wij in deze periode nog steeds bereikbaar voor vragen en reserveringen per telefoon (+31 (0)541-79 10 10) en e-mail (info_at_parkhotel-dewiemsel.nl). Onze medewekers staan u graag te woord.

Wij zijn ons ervan bewust dat uw reisplannen tot nader order aanzienlijk beperkt zullen zijn. Bestaande reserveringen met betrekking tot de sluitingsperiode worden op uw verzoek probleemloos omgeboekt of geannuleerd. Hetzelfde geldt in het geval van een eventuele verlenging van de overheidsmaatregelen, waarvan wij u tijdig op de hoogte zullen stellen.

Maar er staat u al een bijzonder hoogtepunt te wachten: onze vernieuwe Spa & Wellness met 3 verschillende sauna's, Icebucket en een ruime panoramische relaxruimte voor volwassenen, voor nog meer ontspanning en feel-good-momenten in ons hotel.   

We kijken er naar uit u snel weer te mogen verwelkomen en wensen u uit de grond van ons hart: blijf gezond!
Henning & Helga Claassen en het gehele team van Parkhotel de Wiemsel.