Fotoalbum

Hotelgeschiedenis

Hotelgeschiedenis

De wens om te reizen en het enthousiasme voor kunst leidde Henning J. Claassen en zijn vrouw Helga een paar jaar geleden naar Ootmarsum, hun toen favoriete hotel "De Wiemsel" was helaas in 2014 failliet gegaan. Het enthousiasme voor de plek was zo groot dat ze besloten het hotel te kopen en te renoveren... Het begin van een interessant verhaal.

Als u meer wilt lezen over onze eigenaar en de persoonlijke charme van ons hotel wilt begrijpen, lees dan hier verder in onze "Hotelgeschiedenis".

Actueel

Beste gasten,

Ons hotel is nog altijd geopend er kan op elke moment worden gereserveerd.

Bij Parkhotel de Wiemsel staat niets een zorgeloze verblijf, met heerlijke genietmomenten, deze herfst in de weg. Ver weg van de drukte van de stad en met veel ruimte om te ademen. Onze Junior Suites beschikken allen over een eigen terras. Het hotelpark, met meer dan 70.000 vierkante meter, is exclusief gereserveerd voor onze hotelgasten en ditzelfde geldt voor onze privé-kunstgalerie.

Indien gewenst of noodzakelijk kunt u uw verblijf kosteloos annuleren.                                  

Wij kijken uit naar uw bezoek!


Naar de huidige Corona-maatregelen

- Restaurantbezoek is enkel mogelijk voor onze hotelgasten.

- Er is geen beperking meer op de openingstijden. Alcoholische dranken mogen echter slechts tot 20:00 uur worden geserveerd.

- De veiligheidsafstand van 1,5 meter geldt voor het verblijf in het gehele hotel.

- Als extra corona-beschermingsmaatregel hebben we het restaurant uitgerust met HEPA-luchtfilters klasse 3, waarmee we de lucht voor 99,97% zuiver houden.

- Wij volgen de regels op het gebied van hygiëne en alle ruimtes worden regelmatig geventileerd.

- Het dragen van mondkapjes is in alle publieke ruimtes verplicht. In het hotel geldt deze verplichting enkel bij het “verplaatsen”, maar niet bij “zitten” of liggen” op een vaste plek.

- Behandelingen in onze Spa & Wellness zijn mogelijk voor onze hotelgasten.

- We vragen gasten, medewerkers en leveranciers met gezondheidsklachten om thuis te blijven.