Restaurant de Wanne

"Restaurant de Wanne" met parkterras

In het "Restaurant de Wanne" tovert ons keukenteam met hart en ziel een prachtige lichte gerechten tevoorschijn. Wij hechten veel belang aan verse producten en ingrediënten van geselecteerde lokale producenten. Een indrukwekkend aanbod van wijnen uit de oude en nieuwe wereld maakt de culinaire ervaring perfect.

Begin de dag op een gezonde manier met de vele lekkernijen van het ontbijtbuffet. Tijdens de lunch bieden wij u een kleine lunchkaart met een selectie van lichte gerechten. En wat denkt u van een heerlijk vers kopje koffie met gebak in de namiddag? ´s Avonds kunt u de dag afsluiten met een romantisch Candle Light Dinner. Bij mooi weer kan dit uiteraard op ons sfeervolle terras in het park.

Tafelreservering

Tafelreservering

Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail, of nemen contact met u op voor verdere afstemming.

Heeft u ook een kamerreservering bij ons?


Wij nemen ook graag telefonisch uw tafelreservering aan:
Tel. +31 (0)541-79 10 10

Wildavond

Herfstige Wildavond

Op donderdag 23 november presenteert het keukenteam o.l.v. Michel oude Booijink een sfeervol 5-gangen Wild Menu á € 85,- per persoon in Restaurant de Wanne. Tijdens deze avond is onze huisjager Renee Kempers aanwezig, om u mee te nemen in de wereld van de jacht. Deze avond zal om 18.00 uur worden aangevangen met een aperitief en amuse.

Deze wildavond is tevens te reserveren i.c.m. een overnachting in een luxe hotelkamer inclusief uitgebreid ontbijt vanaf € 189,- per persoon.
Reserveren kan via e-mail: info_at_parkhotel-dewiemsel.nl , telefonisch: +31 541 791010.

Wijnproeverij

Wijnproeverij in onze 'Rozentuin'

In de historische 'Rozentuin', direct aan het hotelpark gelegen, kunt u uit 4 witte en 4 rode wijnen uw lievelingswijn kiezen. Hierbij serveren wij ons huisgebakken brood en kleine lekkernijen. € 24,- per persoon (bij een minimale deelname vanaf 6 personen).

Wijnverkoop

Wijnverkoop

“Jammer dat men wijn niet aaien kan.” (Kurt Tucholsky)
... maar hoe fijn dat men het proeven kan! Een bijzonder hoogtepunt is onze wijn-proeverij & verkoop in onze historische 'Rozentuin', welke schilderachtig gelegen is in het hotelpark. Iedere zaterdag van 14.30 tot 16.30 uur presenteert onze sommelier een grote selectie van verschillende wijnen van over de hele wereld.