Onze Gerechten & Wijnen

Tafelreservering

Tafelreservering

Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail, of nemen contact met u op voor verdere afstemming.

Heeft u ook een kamerreservering bij ons?


Wij nemen ook graag telefonisch uw tafelreservering aan:
Tel. +31 (0)541-79 10 10

Wijnproeverij

Wijnproeverij in onze 'Rozentuin'

In de historische 'Rozentuin', direct aan het hotelpark gelegen, kunt u uit 4 witte en 4 rode wijnen uw lievelingswijn kiezen. Hierbij serveren wij ons huisgebakken brood en kleine lekkernijen. € 24,- per persoon (bij een minimale deelname vanaf 6 personen).

Wijnverkoop

Wijnverkoop

“Jammer dat men wijn niet aaien kan.” (Kurt Tucholsky)
... maar hoe fijn dat men het proeven kan! Een bijzonder hoogtepunt is onze wijn-proeverij & verkoop in onze historische 'Rozentuin', welke schilderachtig gelegen is in het hotelpark. Iedere zaterdag van 14.30 tot 16.30 uur presenteert onze sommelier André Groeneveld een grote selectie van verschillende wijnen van over de hele wereld.

Ring of Fire

Knisperend haardvuur in het park

Ons 70.000 m² grote hotelpark biedt de perfecte ambiance voor een gezellige avond met een glas wijn en vrienden bij het warme haardvuur. Bij de "Ring of Fire" zitten onze gasten comfortabel op kussens rondom een vuurschaal en genieten ondertussen van het park, de rust en een leuk gesprek.

De "Ring of Fire" kan op elk moment door onze gasten worden gereserveerd voor € 19,- per persoon, met een minimum van 8 personen.