Knisperend haardvuur in het park

Ons 70.000 m² grote hotelpark biedt de perfecte ambiance voor een gezellige avond met een glas wijn en vrienden bij het warme haardvuur. Bij de "Ring of Fire" zitten onze gasten comfortabel op kussens rondom een vuurschaal en genieten ondertussen van het park, de rust en een leuk gesprek.

De "Ring of Fire" kan op elk moment door onze gasten worden gereserveerd voor € 19,- per persoon, met een minimum van 8 personen.

Restaurant de Wanne

"Restaurant de Wanne" met parkterras

Onze chef-kok en zijn creatieve team in "Restaurant de Wanne" bereiden met veel liefde en passie heerlijke gerechten voor u. Hier geniet u in ontspannen en aangename atmosfeer van lekkere en ongecompliceerde gerechten, zowel traditioneel als verrassend nieuwe interpretaties op klassieke gerechten. We hechten veel waarde aan kwaliteit en verse producten. Begin de dag op een gezonde manier met de vele lekkernijen van het ontbijtbuffet.

Tijdens de lunch bieden wij u een kleine lunchkaart met een selectie van lichte gerechten. En wat denkt u van een heerlijk vers kopje koffie met gebak in de namiddag? ´s Avonds kunt u de dag afsluiten met een romantisch Candle Light Dinner. Bij mooi weer kan dit uiteraard op ons sfeervolle terras in het park.

Onze Gerechten & Wijnen

Wijnproeverij

Wijnproeverij in onze 'Rozentuin'

In de historische 'Rozentuin', direct aan het hotelpark gelegen, kunt u uit 4 witte en 4 rode wijnen uw lievelingswijn kiezen. Hierbij serveren wij ons huisgebakken brood en kleine lekkernijen. € 24,- per persoon (bij een minimale deelname vanaf 6 personen).

Wijnverkoop

“Jammer dat men wijn niet aaien kan.” (Kurt Tucholsky)

... maar hoe fijn dat men het proeven kan! Een bijzonder hoogtepunt is onze wijn-proeverij & verkoop in onze historische 'Rozentuin', welke schilderachtig gelegen is in het hotelpark. Iedere zaterdag van 14.30 tot 16.30 uur presenteert onze sommelier Léon de Jager een grote selectie van verschillende wijnen van over de hele wereld.