Restaurant de Wanne

"Restaurant de Wanne" met parkterras

In het "Restaurant de Wanne" tovert chef-kok Gerhard Müller met hart en ziel een prachtige lichte gerechten tevoorschijn. Wij hechten veel belang aan verse producten en ingrediënten van 
geselecteerde lokale producenten. Een indrukwekkend aanbod van wijnen uit de oude en nieuwe wereld maakt de culinaire ervaring perfect.

Begin de dag op een gezonde manier met de vele lekkernijen van het ontbijtbuffet. Tijdens de lunch bieden wij u een kleine lunchkaart met een selectie van lichte gerechten. En wat denkt u van een heerlijk vers kopje koffie met gebak in de namiddag? ´s Avonds kunt u de dag afsluiten met een romantisch Candle Light Dinner. Bij mooi weer kan dit uiteraard op ons sfeervolle terras in het park.

Onze Gerechten & Wijnen

Tafelreservering

Tafelreservering

Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail, of nemen contact met u op voor verdere afstemming.

Heeft u ook een kamerreservering bij ons?


Wij nemen ook graag telefonisch uw tafelreservering aan:
Tel. +31 (0)541-79 10 10

Truffelavond

Culinaire truffelavond met live pianomuziek

Op donderdag 25 november serveren Gerhard Müller en zijn keukenteam een heerlijk 5-gangen truffelmenu. De avond begint om 18:00 uur met een Amuse Geule, waarbij onze huispianist Lex Griffioen de mooiste pianomelodieën verzorgd.

De culinaire truffelavond is te reserveren voor een menuprijs van € 89,- of in combinatie met een overnachting voor een speciale arrangementsprijs vanaf € 189,- per persoon.

Reserveren kan per e-mail info_at_parkhotel-dewiemsel.nl of per telefoon +31 541 791010.

Wijnverkoop

Wijnverkoop

“Jammer dat men wijn niet aaien kan.” (Kurt Tucholsky)
... maar hoe fijn dat men het proeven kan! Een bijzonder hoogtepunt is onze wijn-proeverij & verkoop in onze historische 'Rozentuin', welke schilderachtig gelegen is in het hotelpark. Iedere zaterdag van 14.30 tot 16.30 uur presenteert onze sommelier André Groeneveld een grote selectie van verschillende wijnen van over de hele wereld.