Restaurant de Wanne

"Restaurant de Wanne" met parkterras

In het "Restaurant de Wanne" tovert chef-kok Gerhard Müller met hart en ziel een prachtige lichte gerechten tevoorschijn. Wij hechten veel belang aan verse producten en ingrediënten van 
geselecteerde lokale producenten. Een indrukwekkend aanbod van wijnen uit de oude en nieuwe wereld maakt de culinaire ervaring perfect.

Begin de dag op een gezonde manier met de vele lekkernijen van het ontbijtbuffet. Tijdens de lunch bieden wij u een kleine lunchkaart met een selectie van lichte gerechten. En wat denkt u van een heerlijk vers kopje koffie met gebak in de namiddag? ´s Avonds kunt u de dag afsluiten met een romantisch Candle Light Dinner. Bij mooi weer kan dit uiteraard op ons sfeervolle terras in het park.

Onze Gerechten & Wijnen

Tafelreservering

Tafelreservering

Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail, of nemen contact met u op voor verdere afstemming.

Heeft u ook een kamerreservering bij ons?


Wij nemen ook graag telefonisch uw tafelreservering aan:
Tel. +31 (0)541-79 10 10

Wijnproeverij

Wijnproeverij in onze 'Rozentuin'

In de historische 'Rozentuin', direct aan het hotelpark gelegen, kunt u uit 4 witte en 4 rode wijnen uw lievelingswijn kiezen. Hierbij serveren wij ons huisgebakken brood en kleine lekkernijen. € 24,- per persoon (bij een minimale deelname vanaf 6 personen).

Ring of Fire

Knisperend haardvuur in het park

Ons 70.000 m² grote hotelpark biedt de perfecte ambiance voor een gezellige avond met een glas wijn en vrienden bij het warme haardvuur. Bij de "Ring of Fire" zitten onze gasten comfortabel op kussens rondom een vuurschaal en genieten ondertussen van het park, de rust en een leuk gesprek.

De "Ring of Fire" kan op elk moment door onze gasten worden gereserveerd voor € 19,- per persoon, met een minimum van 8 personen.