Stellenangebote

0245-AKF.jpg

Stellenangebote

Parkhotel de Wiemsel is op zoek naar een nieuwe collega's!


 

Frontoffice Medewerker ( M / V ) Fulltime

Heb jij enige jaren relevante werkervaring binnen de receptie van een hotel? Beheers jij de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Ben je representatief en gastgericht? Ben jij comfortabel met standaard computerpakketten en reserveringssystemen zoals Fidelio?


 

Chef de Partie (Zelfstandig werkend kok) ( M / V ) Fulltime

Bijzondere gastronomie met kruiden van de dag en producten van het seizoen. Ben jij een innovatieve en creatieve kok die, samen met het team van onze Chefkok Gerhard Müller, mooie seizoengerichte gerechten bereidt? Zorg jij samen met het team voor een ultieme gastbeleving? Wat let jou dan om te solliciteren op deze mooie functie?


 

Ontbijtmedewerker ( M / V ) 24 tot 38 uur

Als ontbijtkok ben je werkzaam in onze restaurantkeuken en verzorg je voor onze hotelgasten een uitgebreid ontbijtbuffet.(werktijden vanaf 6.30 uur ’s ochtends)

Ben jij een in staat om zelfstandig te werken, maar zeker ook een teamplayer? Ben je een horeca-dier én een ochtendmens? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!!


 

Weekendkrachten voor Bediening, Huishouding en Afwas

Heb je nog geen baantje voor de zomer vakantie of wil je nu al werken? Neem dan contact met ons op! We zoeken voor verschillende afdelingen enthousiaste oproepkrachten!
Lijkt het je leuk om in een restaurantkeuken te werken, in het restaurant bij onze gasten of liever op de hotelkamers in de huishouding? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!! 


 

Stuur je sollicitatie en CV naar: e.waaijer@parkhotel-dewiemsel.nl

Parkhotel de Wiemsel
T.a.v. Esmeralda Waaijer
Winhofflaan 2
7631 HX OOTMARSUM