Drie nachten 
Zomer-
Halfpension-
Special

Drie nachten  Zomer-Halfpension-Special

COMFORTABEL & ROYAAL

Al onze kamers en suites worden omringd door het uitgestrekte hotelpark en bieden een prachtig uitzicht op het platteland. Al onze kamers en suites zijn omgeven door het uitgestrekte hotelpark en bieden een prachtig uitzicht over het landschap. Met kamers van 30 tot 80 m² voorzien van luxe badkamers, aparte toiletten en ruime kledingkasten bieden ze het hoogste niveau van comfort en een prettige sfeer. Het ontwerp is tijdloos elegant en de inrichting voldoet aan iedere wens: Airconditioning, extra lange bedden, salontafel met bank en fauteuil, groot bureau, kluis, strijkijzer, Wi-Fi, flatscreen-tv, minibar, Nespresso-apparaat, badjas, slippers, mineraalwater en vers fruit.

Alle kamerprijzen zijn inclusief een uitgebreide ontbijtbuffet. 
Voldoende parkeerplaatsen zijn gratis voor u beschikbaar. 

Classic Kamer

Onze comfortabele Classic kamers met en zonder balkon bevinden zich op de 1e verdieping en bieden een prachtig uitzicht op het parklandschap. Ze zijn bereikbaar via een trap en gedeeltelijk ook per lift. 

Grootte: ca. 30 m²

Superior Kamer

U kunt genieten van onze ruime Superior kamers met of zonder balkon. Ze bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar via een trap en gedeeltelijk ook per lift. Naast het bijzondere parklandschap biedt de grootte van de kamer voldoende ruimte voor een verblijf van meerdere dagen.

Grootte: ca. 35 m²

Deluxe Kamer

Onze grootste kamers op de 1e verdieping zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift, bieden veel ruimte en een prachtig uitzicht op het parklandschap. 

Grootte: ca. 40 m²

Junior Suite

Uw eigen koninkrijkje! Onze ruime en lichte Junior Suites met privé zonneterras bieden directe toegang tot het park

Grootte: ca. 45 m²

GRAND SUITE

Onze Grand Suite heeft een groot slaap- en woongedeelte en een voorkamer met extra slaapgelegenheid en toegang tot het grote privé zonneterras.

Grootte: ca. 65 m²

OWNER'S SUITE

Twee grote aparte kingsize bedden in een ruime slaapkamer met inloopkast karakteriseren de Owner's Suite. Een grote aparte woonkamer met toegang tot het privé zonneterras maakt dit uitzonderlijke aanbod compleet. 

Grootte: ca. 80 m²

ROYAL SUITE

De Royal Suite, onze grootste suite, heeft een groot slaapgedeelte met een inloopkast, een lichte woonkamer met ruime ramen aan de voorkant en uitzicht op het park en een groot privé zonneterras. 

Grootte: ca. 85 m²

Niet inbegrepen in de kamerprijs:

    • Gemeentelijke heffingen: € 2,75 per dag / persoon
    • Kinderen 4-12 jaar in de kamer van de ouders, per nacht: € 40,- per nacht 
    • Kinderen 13-17 jaar in de kamer van de ouders, per nacht: € 75,- per nacht
    • Babysitter afhankelijk van de duur (gelieve zich voor aankomst te registreren) 
    • Prijs voor een hond: € 30,- per nacht (Alleen op aanvraag in enkele Junior Suites en geen verblijf in het restaurant) 
    • Standaard Fiets: € 15,- / E-Bikes: € 25,- per dag 

Check-In vanaf 15.00 uur, Check-Out tot 12.00 uur

Meer hotelinformatie vindt u hier in onze A-Z.

NU BOEKEN