Drie nachten 
Zomer-
Halfpension-
Special

Drie nachten  Zomer-Halfpension-Special

OASE VAN RUST

Onze "Spa & Wellness" met eigen lounge en terras is een wereld op zich, niet alleen voor een verzorgende gezichtsbehandeling, manicure, pedicure, een ontspannende massage of een fris kapsel. Hier kuny u ook genieten van uw koffie of lunch met een glas wijn in een privé-sfeer. 

BEHANDELINGEN VOOR LICHAAM EN GEEST

Zeven behandelkamers met airconditioning bieden een paradijs voor rustgevende behandelingen met eersteklas verzorgingsproducten. We passen elke behandeling aan uw individuele behoeften aan. Laat u helemaal verwennen door ons charmante schoonheidsteam.

Spa Beauty*
halve dag  € 199
Ontvangst met koffie of thee, gebruik van badjas en sloffen, intakegesprek, rug-, nek- en schoudermassage, complete gelaatsbehandeling, hoofdhuidmassage of make-up, en een persoonlijk huidadvies. 

Spa Relax* 
halve dag  € 225 
Ontvangst met koffie of thee, gebruik van badjas en sloffen, intakegesprek,  lichaamspeeling, lichaamspakking naar keuze, rug-, nek- en schoudermassage, keuze uit reinigende of verzorgende gelaatsbehandeling, en een persoonlijk huidadvies.

Spa Deluxe*
hele dag € 395
Ontvangst met koffie of thee, gebruik van badjas en sloffen, intakegesprek, lichaamspeeling, lichaamspakking naar keuze, lichaamsmassage, complete gelaatsbehandeling, voetmassage, persoonlijk huidadvies en een lunch.

* Inclusief vrij gebruik van binnen- en buitenzwembad, drie luxueuze sauna’s en prachtige loungesuite met uitzicht op het hotelpark.

Lichaamsmassage
60 min € 89

Ayurvedische massage
75 min € 115

Hot Stone massage
75 min € 109

Rug-, Nek- und Schoudermassage
30 min € 55

Lichaamspakking
45 min € 75

Lichaamspeeling
30 min € 49

Reinigende gelaatsbehandeling  
45 min € 69
Een reinigende gelaatsbehandeling bestaande uit; een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, stylen van de wenkbrauwen, kleuren van de wimpers en-of wenkbrauwen en een afsluitende -dagverzorging. Inclusief huidadvies. 

Verzorgende gelaatsbehandeling  
45 min € 69
Een verzorgende gelaatsbehandeling bestaande uit; een oppervlakte reiniging, dieptereiniging, gelaatsmassage van ± 20 minuten, verzorgend masker en een afsluitende dagverzorging. Inclusief huidadvies. 

Complete gelaatsbehandeling  
90 min € 109
Een uitgebreide gelaatsbehandeling bestaande uit; een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, stylen van wenkbrauwen, kleuren van de wimpers en-/of wenkbrauwen, gelaatsmassage van ± 20 minuten, verzorgend masker, een afsluitende dagverzorging en de keuze uit een hoofdhuidmassage of een dagmake-up. Inclusief huidadvies. 

Manicure
40 min € 49

Manicure inclusief shellac  
60 min € 75

Handspa
45 min € 55

Pedicure
45 min € 49

Voetspa
45 min € 55

DAMES

Wassen, knippen en föhnen  
€ 75

Wassen en föhnen  
€ 55

Kleuren 
vanaf € 65

HEREN

Knippen
€ 39

Wassen en knippen  
€ 55

Wassen, knippen en föhnen  
€ 59

BINNEN- EN BUITENZWEMBAD MET UITZICHT

Ontspannen door het water glijden of een paar baantjes zwemmen? In ons grote binnenbad (20 x 8 m) is dat het gehele jaar mogelijk. Bij mooi weer kunt u zwemmen in ons verwarmde buitenbad met schitterend zonneterras, omgeven door het uitgestrekte parklandschap. 

SAUNA EN ONTSPANNING

Geniet van de warmte in onze Finse sauna, de biosauna of het stoombad, en voor de dapperen: koel daarna af onder de ijsemmer. Daarna wacht de ontspanningsruimte "Adults Only" op u met een heerlijke ligstoel en een prachtig panoramisch uitzicht op het uitgestrekte hotelpark.   

FITNESS

In het kleine maar uitstekende fitnessgedeelte kunt u uw sportieve ambities naar hartenlust uitleven. Hier staan een crosstrainer, spinningbikes, loopband en verschillende fitness-apparaten voor u klaar zodat u aan uw workout kunt beginnen.

NU BOEKEN