Fotoalbum

Hotelgeschiedenis

Hotelgeschiedenis

De wens om te reizen en het enthousiasme voor kunst leidde Henning J. Claassen en zijn vrouw Helga een paar jaar geleden naar Ootmarsum, hun toen favoriete hotel "De Wiemsel" was helaas in 2014 failliet gegaan. Het enthousiasme voor de plek was zo groot dat ze besloten het hotel te kopen en te renoveren... Het begin van een interessant verhaal.

Als u meer wilt lezen over onze eigenaar en de persoonlijke charme van ons hotel wilt begrijpen, lees dan hier verder in onze "Hotelgeschiedenis".

Video

Actueel

Beste gasten,

Als gevolg van het nieuwe regeringsbesluit over de Corona-situatie zijn wij helaas genoodzaakt ons hotel van 28 november tot en met 31 december 2021 te sluiten.  Wij verheugden ons allen op een zorgeloze, sfeervolle periode voor Kerst met u en zijn ons ervan bewust dat er nu ook voor u heel andere plannen zullen gemaakt moeten worden voor de feestdagen. Dit spijt ons uit de grond van ons hart. Een zorgeloze zomer met veel gasten heeft ons laten zien wat ons te wachten staat als we Corona eenmaal achter ons hebben gelaten. Op dit punt ook een oprechte dank aan u voor uw loyaliteit!  Mocht er in de tussentijd nieuws zijn, dan zullen wij u dat uiteraard meedelen.  Wij wensen u een rustige en vredevolle adventstijd, een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Graag tot een spoedig weerziens en vooral: blijf gezond!   
Henning & Helga Claassen en het gehele Team van Parkhotel de Wiemsel.     
P.S.: Uiteraard zijn wij tijdens deze sluitingsperiode nog steeds bereikbaar voor vragen en reserveringen per telefoon (+31 (0)541-79 10 10) en e-mail (info_at_parkhotel-dewiemsel.nl). Onze medewekers staan u graag te woord. Bestaande reserveringen die betrekking hebben op de sluitingsperiode kunnen kosteloos en zonder problemen worden omgeboekt of desgewenst geannuleerd worden. Hetzelfde geldt in geval van een verlenging van de sluitingsperiode, waarover wij u tijdig zullen informeren.